Grecia, afectata de un nou front de aer rece

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
 

Atenienii s-au trezit marti in mijlocul unui peisaj hibernal, capitala Greciei fiind acoperita cu zapada dupa ce un nou front de aer rece s-a abatut asupra tarii si a adus temperaturi scazute si ninsori, chiar si la altitudini mici, relateaza Xinhua, informeaza AGERPRES.

Frontul atmosferic rece, supranumit “Telemachos”, si-a facut simtita prezenta in Grecia incepand de luni seara si urmeaza altor doua fenomene similare care au afectat aceasta tara de la inceputul anului.

Politia a suspendat traficul pe drumurile regionale din suburbiile Atenei si a interzis intrarea autovehiculelor cu greutatea de peste 3,5 tone de pe autostrada care face legatura intre capitala si nordul tarii, a a informat agentia elena de stiri AMNA.

Circulatia rutiera a fost perturbata si in alte zone ale Greciei, insa pana marti nu au fost anuntate probleme in ceea ce priveste orarul serviciilor de transport cu feribotul sau al zborurilor.

In mai multe cartiere ale capitalei si in suburbiile acesteia, dar si in alte regiuni din nordul tarii, scolile au ramas inchise din cauza ninsorilor.

In suburbiile din nordul Atenei si pe insula Skopelos au fost semnalate intreruperi ale furnizarii energiei electrice.

Potrivit serviciului de meteorologie din Grecia, frontul de aer rece va fi de scurta durata si se va retrage pana miercuri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2