Grecia-ancheta: 28 de plicuri “suspecte” trimise unor universitati

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2


Politia greaca ancheta vineri in legatura cu 28 de plicuri calificate ca “suspecte” si trimise majoritatii universitatilor din intreaga tara, in unele dintre ele fiind descoperite pliante “cu continut islamic”, transmite France Presse, citând o sursa din politie, relateaza Agerpres.

“Victory is for Islam but not through Muslims” (Victoria este pentru islam dar nu prin intermediul musulmanilor), era scris in limba engleza, cu majuscule, pe aceste pliante descoperite in unele dintre plicuri, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile elene. In total, 28 de plicuri au fost trimise de miercuri seara si pâna vineri dupa-amiaza, potrivit aceleiasi surse.

Un plic de acest fel a fost trimis taberei supraaglomerate de inregistrare si primire a migrantilor si refugiatilor Moria de pe Insula Lesbos din Marea Egee, puternic criticata de organizatiile internationale si ONG-uri de mai multe luni pentru conditiile insalubre. Trimiterea acestor plicuri coincide cu vizita de 24 de ore a Angelei Merkel in Grecia, prima a cancelarului german din ultimii cinci ani. Majoritatea acestor plicuri proveneau din India, dar au fost si unele expediate din Oman si Doha in Qatar, potrivit aceleiasi surse.

Foto: Greece.Greekreporter

Reclame home 1
Data curenta: ’21/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *