Greva foamei – noul trend al protestului civic baimarean!

PNL

Cum il cheama nu are relevanta, e doar un baimarean mai inedit comportamental, care sta de cateva zile in fata Palatului Administrativ, intr-o presupusa forma de greva a foamei. Imbracat in alb, asemenea unui arhanghel crestin evadat din rai, cetateanul cu brasarde tricolore la maneci incearca sa atraga atentia asupra pretului apei si calculul gresit al TVA.

Intrebat de ce nu protesteaza in fata operatorului de apa–canal sau a Primariei Baia Mare, actionar majoritar al Vital SA, cetateanul de pe strada Pasunii raspunde senin ca zona unde s-a amplasat este cea mai vizibila, fiind utilizata de sindicalistii care protesteaza periodic. Intr-o retorica semi-agresiva si relativ coerenta, grevistul foamei contesta tot, de la guvernarea PSD si ordonanta 13 pana la politicile fiscale mai vechi sau recente, militand pentru refacerea calculelor si utilizarea apei gri, ca solutie pentru bugetul pensionarilor baimareni.

Omul in cauza a vorbit cu primarul Chereches, care i-a dat raspunsuri nesatisfacatoare, precum si cu prefectul, care a luat act de protestul acestuia, fara a putea face nimic. Insa grevistul ne spune ca exista o solutie a incetarii protestului. Sa vina in fata lui, aliniati, toti cei zece parlamentari de Maramures, carora sa le transmita doleantele dar si solutiile sale de rezolvare pentru problematica Romaniei. Pana atunci, vine periodic doar SMURDUL, care monitorizeaza starea de sanatate a protestatarului, luandu-i tensiunea, in timp ce acesta fumeaza din greu pentru a-si limita stresul. Unde sunt miile de baimareni care asteapta o persoana mesianica pentru a-i conduce in batalia civica impotriva…? Oare de ce nu intram toti in greva foamei?!

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Geo

    Mesia s-a autointitulat primarul penal Cătălin Cherecheș, cel care, în repetate rânduri, s-a lăudat că va reduce prețul apei la jumătate, promisiunile lui s-au dovedit a fi doar campanie electorală mincinoasă…Propunere: Cătălin să-și facă și el o pancartă, și mai mare, să se îmbrace și el în alb și să protesteze împotriva…hoției…Asta ți-a mai rămas de făcut, Cătăline, ca să scapi de pușcărie. Fă-te clovn!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1