Grindeanu, catre primari: Va astept la Guvern; la Palatul Victoria se mai intampla si alte lucruri decat proteste

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, luni, primarilor, ca ii asteapta la Guvern, afirmand ca “la Palatul Victoria se mai intampla si alte lucruri decat proteste”, informeaza AGERPRES.

“Va astept la Guvern, la Palatul Victoria se mai intampla si alte lucruri decat proteste. Va rog sa veniti la Palatul Victoria. Noi lucram in continuare”, le-a spus Grindeanu primarilor prezenti la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania.

El a afirmat ca va avea un consilier de stat care se va ocupa doar de comunitatile locale si problemele pe care le au comunitatile locale.

“E prea mare parca diferenta intre (…) Romania urbana si Romania rurala, e de datoria noastra ca prin tot ce inseamna programul de guvernare, programele pe care le vom lansa, unele dintre ele le-am lansat, aceasta diferenta sa o reducem. In continuare sunt localitati in Romania care nu au apa, nu au asfalt, nu au canalizare. Toate aceste lucruri pot fi facute prin programele pe care, pe unele le-am lansat, altele vor fi lansate in perioada urmatoare”, a adaugat premierul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1