Grindeanu, despre primele zile de guvernare: Nu exista scoala de prim-ministru; cred ca am gestionat bine situatiile aparute

PNL

Premierul Sorin Grindeanu a facut duminica un bilant al primelor sale zile de guvernare, el afirmand ca “nu exista scoala de prim-ministru” si ca, din punctul sau de vedere, au fost gestionate bine situatiile aparute, informeaza AGERPRES.

Intrebat la Romania TV daca s-a acomodat la Palatul Victoria in cele 11 zile de guvernare, Grindeanu a raspuns ca a intrat direct in situatia cauzata de vremea nefavorabila.

“Am intrat direct in cod rosu (…) si eu cred ca noi, ca echipa — coordonate lucrurile de catre Ministerul de Interne—, am gestionat bine situatiile aparute (…) Nu e vorba de acomodare, (…) nu exista scoala de prim-ministru, cum nu exista nici scoala de presedinte. Eu, pe unde am trecut ca om politic, fie ca vorbim de vicepremiar al municipiului Timisoara, de deputat, de presedinte al Consiliului Judetean sau de ministru al Comunicatiilor, am incercat tot timpul sa-mi fac treaba cat de bine am putut”.

Totodata, Sorin Grindeanu a precizat ca el sta in Bucuresti, iar familia sa a ramas la Timisoara.

“Stau in Bucuresti, sigur, familia, nu. Familia mi-a ramas la Timisoara (…) Inca nu am apucat, fiind aceste zile pline, sa am o discutie foarte serioasa cu argumente pro si contra mutarii familiei mele la Bucuresti. (…) Familia mea cred ca va ramane la Timisoara. Am doi copii mici, care sunt obisnuiti, au prieteni, au absolut totul acolo. Toate legaturile sunt la Timisoara (…) Sigur, acum sunt premierul Romaniei, dar toata cariera mea politica de pana acum este legata de (…) Banat, Timis si de lucrurile pe care le-am facut acolo”, a mai afirmat Grindeanu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1