Grindeanu: I-am asigurat pe reprezentantii Renault ca infrastructura e una dintre prioritatile noastre

Premierul Sorin Grindeanu i-a asigurat, marti, pe reprezentantii Renault, dupa o vizita la Centrul Tehnic de la Titu, ca infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu – Pitesti, reprezinta una dintre prioritatile Guvernului, informeaza AGERPRES.

“Centrul Tehnic Renault reprezinta pentru Romania un exemplu de cum trebuie sa se dezvolte o companie de succes”, a declarat premierul.

El a amintit ca Centrul de la Titu este al doilea de acest tip al companiei Renault, dupa cel din Franta.

“Am avut discutii aplicate cu reprezentantii Renault. (…) Nu sunt primul, dar sper sa fiu ultimul cu care sa se discute despre infrastructura. Se discuta din 2007 de acest lucru aici. Cred ca e timpul sa uitam de vorbe, sa trecem la fapte. I-am asigurat pe reprezentantii Renault ca infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu — Pitesti, e una dintre prioritatile noastre”, a spus Grindeanu.

In ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii, acesta a aratat ca isi doreste ca ritmul sa fie “cu totul si cu totul altul”.

“E vremea sa terminam cu vorbele, mai ales din punct de vedere al infrastructurii, si sa se vada lucruri. Avem bani, sunt bani europeni pe care pana in acest moment Romania nu a stiut sa-i cheltuie. Aici cred ca e o vina a tuturor guvernelor din trecut. Nu vreau ca Guvernul pe care il conduc sa se inscrie in aceasta lista”, a sustinut Sorin Grindeanu.

Premierul a afirmat ca a discutat cu reprezentantii companiei despre educatie si adaptarea scolii la cerintele pietei, dar si despre fonduri europene si politici publice legate de viitoarele proiecte legislative.

Seful Guvernului a adaugat ca a facut, la Titu, un drive-test cu Dacia Duster dotata cu o cutie de viteze automata, dar si cu o masina electrica.

“Chiar ma bucur, e pentru prima data cand am condus un Duster cu cutie automata. Va rog frumos sa incercati. (…) E o senzatie placuta”, i-a indemnat prim-ministrul pe jurnalisti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1