Grindeanu: „In luna aprilie, vor fi lansate foarte multe ghiduri de finantare”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca, in luna aprilie, vor fi lansate foarte multe ghiduri de finantare pentru a-i ajuta pe cei interesati sa atraga fonduri europene.

„Legat de fonduri europene plecam de la un mare handicap. (…) Avem foarte mult de recuperat”, a afirmat luni seara Grindeanu, la Antena 3, relateaza Agerpres.

Intrebat cum va fi deblocata aceasta situatie, prim-ministrul a raspuns: „Primii pasi s-au facut. Astazi au fost trimise primele documente pe acreditari. Trebuie sa acreditam acele organisme intermediare, autoritati de management. De asemenea, in luna aprilie, vor fi lansate foarte multe ghiduri de finantare, astfel incat cei care vor aplica sa stie cadrul pe care vor aplica. (…) Eu, doamna vicepremier Shhaideh, facem intalniri saptamanale de progres”.

Totodata, Sorin Grindeanu a amintit de intalnirea pe care a avut-o cu reprezentanti ai Fondului Monetar International (FMI).

„Legat de FMI, am avut o intalnire cu dansii, saptamana trecuta, impreuna cu ministrul Finantelor. Noi le-am spus viziunea noastra, viziunea data de Comisia Nationala de Prognoza, de tot ceea ce am spus atunci cand am construit bugetul, de (…) cresterea economica pe care ne-am propus-o, de toate datele macroeconomice. (…) Hotararea noastra este sa punem in aplicare Programul de guvernare. Pe fiecare masura pe care noi am adoptat-o s-a calculat si s-a facut o analiza cat se poate de serioasa la efectele pe care le are aceasta masura (…) in economie. Nu s-au luat masurile doar fiindca sunt scrise in acest Program de guvernare”, a mai afirmat Grindeanu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2