Grindeanu: Legea salarizarii unitare va fi o initiativa a coalitiei de guvernare

home camp2
home camp2
home camp2

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca noua Lege a salarizarii unitare va fi un proiect asumat de coalitia de guvernare si va fi transmisa in cel mai scurt termen, probabil in aceasta saptamana, in Parlament spre dezbatere si adoptare.

“Va fi, din ce am discutat, am discutat si in aceasta dimineata cu doamna ministru Olguta Vasilescu. Este o lege extrem de importanta pentru noi. Se afla in programul nostru de guvernare, asa cum stiti, e o masura asteptata de toti romanii. Ca sa avem forta necesara, inclusiv in Parlament, va fi o initiativa, in Parlament, a tuturor deputatilor si senatorilor care fac parte din coalitia de guvernare. Va o fi o initiativa a coalitiei de guvernare”, a declarat Sorin Grindeanu, prezent la deschiderea Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania, intrebat ce se intampla cu proiectul legii salarizarii unitare, relateaza Agerpres.

Premierul a precizat ca proiectul de lege va fi trimis in Parlament in cel mai scurt termen, probabil ca in aceasta saptamana.

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *