Groșii Țibleșului: Jandarmii au intervenit pentru a recupera o persoană accidentată dintr-o zonă montană

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmii au intervenit pentru a recupera o persoană accidentată dintr-o zonă montană, greu accesibilă.

Joi, 4 august, în jurul orei 16:50, un bărbat din localitatea Groșii Țibleșului a solicitat sprijinul jandarmilor care executau în zona montană a localității o activitate de pregătire comună a personalului din structurile cu atribuţii în domeniul montan.

”Acesta a informat jandarmii cu privire la faptul că o femeie din localitate s-ar fi lovit la picior și este în imposibilitatea de a se deplasa din zona împădurită numită ,,Hudeasa”, o zonă greu accesibilă.

În acel moment, un echipaj format din trei jandarmi, doi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Tibleș și un jandarm-instructor din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, cu autoturismul din dotare, au pornit spre zona indicată de cetățean.

În jurul orei 17:50, jandarmii au ajuns în acel loc unde se afla persoana căutată care, acuza durere la piciorul stâng. Jandarmii au transportat femeia până la locul unde a fost preluată de către echipajul SMURD, care a trasportat-o apoi la Spitalul Târgu Lăpuș pentru a i se acorda îngrijirile medicale”, transmite Jandarmeria Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2