Groupe Renault Romania, OMV Petrom si Continental, cei mai buni angajatori din Romania

Groupe Renault Romania, OMV Petrom si Continental sunt cei mai buni angajatori din economia romaneasca, potrivit primei editii a anuarului ‘100 Cei mai buni Angajatori din economie’, realizat de Capital Media Production, informeaza AGERPRES.

Pe locurile urmatoare s-au clasat Grupul Bosch si Orange, iar pentru toate cele cinci companii lucreaza, in prezent, 332.394 de angajati, care platesc impozite si taxe statului roman.

Atat in ceea ce priveste numarul de angajati, cat si numarul de reprezentanti in ‘100 Cei mai buni Angajatori din economie’, pe primul loc se afla industria, iar sectorul automotive este cel mai important angajator.

De asemenea, foarte bine reprezentate in top sunt si sectoarele IT&C, energie, retail si financiar-bancar.

Pentru intocmirea clasamentului au fost luate in considerare o serie de aspecte: numarul de angajati, nivelul salariului mediu net si beneficiile oferite angajatilor.

In Top 10 al celor mai buni angajatori din Romania se mai afla BRD – Groupe Societe Generale, Microsoft, Adobe Systems, Kaufland si Banca Transilvania.

Capital Media Production este editor al anuarelor “Top 100 Antreprenori” si “Top 50 Femei in economie” si are in portofoliu site-urile topantreprenori.ro, piatapresei.ro, energyhub.ro si banii.net.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1