Grupurile PNL si PDL din Senat, comasate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

parlamentulromaniei_or-600x400Grupurile senatoriale ale PNL si PDL au fost comasate, anuntul fiind facut in momentul in care liderii de grup au prezentat plenului Senatului, asa cum prevede Regulamentul, conducerea grupurilor pentru noua sesiune ordinara a Legislativului, scrie Agerpres.

Astfel, in timpul sedintei plenului Senatului de luni a fost anuntat faptul ca grupul PNL din Senat nu va mai fi condus de catre Puiu Hasotti, acesta urmand sa fie inlocuit in functie de catre liberalul Ion Popa.

Totodata, grupul PNL ii va avea ca vicelideri pe liberalii Tudor Barbu, Octavian Motoc, Dorin Dobra, dar si pe democrat-liberalii Dumitru Oprea si Emil Pascan. Secretarul grupului este Dinica Marinica. In sesiunea anterioara, Dumitru Oprea a fost lider al grupului PDL, Emil Pascan — vicelider iar Dinica Marinica secretar al grupului PDL.

Structura de conducere a celorlalte grupuri parlamentare din Senat a ramas neschimbata. Astfel, grupul parlamentar al PSD-UNPR din Senat il va avea in continuare ca lider pe Ilie Sarbu, in timp ce vicelideri vor fi Laurentiu Coca, Nicolae Mohanu, Marian Pavel, Doina Silistru, Haralambie Vochitoiu. Secretarul grupului va fi Viorel Chiriac, iar senatoarea Gabriela Firea si-a mentinut calitatea de purtator de cuvant al grupului.

La nivelul grupului liberal-conservator, liderul va fi in continuare Dumitru Pelican, in timp ce vicelideri au fost desemnati Mihai Cristian Danut, Liviu Pasca, Eugen Durbaca, iar pentru functia de secretar al grupului a fost nominalizata Cristiana Anghel, care a detinut si in sesiunea anterioara aceasta functie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2