GSP: Costica Buceschi, aproape de demitere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Antrenorul Costica Buceschi are zilele numarate la HCM Baia Mare. Spectatorii i-au cerut demisia la finalul partidei cu Metz, iar tehnicianul a declarat ca nu tine de scaun, scrie Gazeta Sporturilor.

„Nu pot sa fac nimic cu o echipa in care sunt valide doar opt fete, iar restul fac doar cate un antrenament pe saptamana. Lumea nu stie ce se intampla, fetele nu pot sa joace din punct de vedere fizic decat o repriza. De asta am cazut mereu in toate meciurile de Liga”, a subliniat Buceschi.

Conducerea clubului baimarean s-a ferit sa anunte o decizie imediat dupa jocul cu Metz, dar ii cauta inlocuitor tehnicianului care si-a mai dat demisia, o data, dupa meciul pierdut in campionat, la Brasov.

„Daca oamenii din conducere cred ca altcineva poate face mai mult cu aceasta echipa, atunci eu ma dau la o parte. Metz a avut pe foaie 14 fete, dar toate valide, noi am avut 16, dar toate bandajate”, a declarat Buceschi.

Suporterii contesta si transferurile facute de conducerea clubului. Braziliencele Arenhardt si Do Nascimento, dar si macedoneanca Georgijevska sau norvegianca Herrem nu mai sunt vazute cu ochi buni pe fanii din Baia Mare.

„Nu au ajutat cu nimic echipa asta. Doar si-au luat banii si nu pun suflet pentru Baia Mare”, le reproseaza suporterii.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Justitiar Politic

  De cand invata puiul, sa fac oua gaina? Tiganul platit sa urle in galerie a cerut demisia.!
  Buceschi pare incorsetat. Dar nu e vina lui ca sunt aduse atatea vedete care se armonizeaza mai greu. Handbalul nu este demult un sport…este o afacere platita prea sscump de noi toti. Daca nu am reusit sa ridicam stacheta vietii (neavand paine ) aavem circ?

  Reply
 2. ioan

  Partial este adevarat ca ar trebui sa plece BUCESCHI,, insa numarul unu la plecare trebuie sa fie chereches care a abuzat de banii nostrii publici ATENTIONAND DE MULTE ORI ca aceste plictisite mercenare nu sunt decat neste tradatoare,, mai ales in jocul contra echipelor la care au jucat ,, ne amintim inca odata la meciul cu METZ ,, ce pasa in scarba a dat ungureanu coechipierei , afara nechita ,ungureanu, arenharth, gjorgievscki, lobach, donascimento, herrem, marin, davidenko, cum se poate ca la valoarea lor toate sunt accidentate si iau NESTE SALARII DIN BANII PUBILICI de te cutremuri,, si nu in ultimul rand bala, kotetz, gurzau, a cata oara chereches,, si sa ne ierte nea PUIU dar la ora asta si mai ales cu fete care sunt NET SUPERIOR MAI OBRAZNICE SI IMPERTINENTE DECAT BARBATII, sa ne lase in pace , mai solicitam URGENT JUSTIFICAREA BANILOR PUBLICI AI BAIMARENILOR de catre chereches abuzati in folosirea acestora in plata salarilor pe state false de mana inafara controlului financiar,, si aici ne intrebam ce face AUDITUL INTERN AL primariei format din neste b,.., dar mai ales ce face CURTEA DE CONTURI IN acest sens pur si simplu nu-i intereseaza au salarii mari iar banii baimarenilor pot fi aruncati prin abuzuri in serviciu pe SASAR !!! cat priveste brunetul de la galerie asta este nivelul si gandirea conducerii clubului in compromisuri inimaginabile cu astfel de creaturi mai ales la iesiri afara !!!!!!!!!!!!!oricum totul este pierdut ,, inclusiv campionatul,, si categoric BANII NU SE MAI JUSTIFICA din cei publici sa se acorde fetelor , si tuturor lingailor echipei!!!!!!!!!!!!!!! nu ne stim am demonstrat-o asae ca adio, sa facel locuri de munca !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole