Gunoaie pe malurile apelor. Autoritatile, facute praf pe retelele de socializare

Reclame home 1
Reclame home 1

inundatiiInundatiile produse in weekend in zona Maramuresului Istoric au aratat, pentru cei care aveau inca dubii, ca oamenii nu au invatat nimic din calamitatile produse anii trecuti. Maramuresul s-a confruntat cu inundatii destul de serioase de-a lungul anilor, fie ca vorbim de Viseu, Vaser sau Tisa. Primarii spun ca ii scot pe beneficiarii Legii 416 la curatat malurile apelor, dar atunci cand vine puhoiul vine tot cu PET-uri si alte gunoaie.

Pe facebook au aparut cateva fotografii in care pot fi vazute PET-uri care s-au adunat laolalta si au format un fel de dig. Cine e de vina?

Cristi Petrovan spune: „Cea mai simpla rezolvare a problemei e de a pune o ecotaxa pe orice pet cum e si in Germania , un 0.50 de bani /pet nu ar mai fi atata poluare in rauri ,paduri … parerea mea”. Ildiko Revesz completeaza: „Oare cei de la mediu nu se sesizeaza ? Din birouri nu se vede. Rolul lor este sa-i prinda pe acesti asa zis „oameni” si sa-i amendeze de sa le sara fulgii. Sa publice faptele lor sa -i vada toata lumea ca au ajuns de rusinea comunitatii”.

Un alt maramuresean, o alta parere. Erdos Cornelia: „Nesimtire, nepasare. Autoritatile sunt prea blande cu unele persoane care fac acelasi lucru si la ghena de gunoi. Garda de mediu nu-i mai controleaza”.

FOTO:facebook/Baia Mare-Mass Media

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2