UPDATE: Gunoaiele de pe strada Oituz, ridicate dupa o interventie a viceprimarului Cristian Niculescu Tagarlas

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Gunoaiele care zaceau de mai multa vreme pe strada Oituz din Baia Mare sunt acum amintire, dupa ce viceprimarul Cristian Niculescu Tagarlas a raspuns cu promptitudine sesizarilor cetatenilor din zona.

Desi salubrizarea nu se numara printre atributiile sale, Niculescu Tagarlas a aratat ca nu poate ramane pasiv in aceasta privinta.

“Un program de salubrizare respectat cu strictete, mai multa implicare din partea Politiei Locale, dar si bun simt din partea cetatenilor sunt necesare in Baia Mare.

Gunoaie zac abandonate in strada, pe trotuare si prin curti, iar imaginea orasului nostru are de suferit. Chiar daca salubrizarea nu se numara printre atributiile mele de viceprimar, nu pot ramane pasiv la sesizarile baimarenilor. A fost si cazul de pe strada Oituz, care mi-a fost sesizat ieri. Gunoaiele menajere au fost ridicate, iar zona arata mai bine.

Dupa

Apreciez si incurajez civismulsi tocmai de aceea voi incerca sa raspund sesizarilor, tot mai multe in ultimele zile, care imi sunt adresate si care privesc activitatea administratiei publice”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

O alta problema rezolvata a fost cea a indepartarii unei gramezi de zapada din Centrul Vechi, care parca nu mai vroia sa se topeasca, transformand peisajul din zona intr-unul total neplacut.

Inainte
Dupa

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. basedow

  felicitari Cristi.. ai ocazia sa te afirmi…fii dinamic si pragmatic… fii drept, corect, exigent…fii inovator si vizionar.. nu cadea in capcana spagilor si nu te intovarasi cu personaje dubioase, oricare ar fi ele… stai departe de Chereches… multumeste-te cu ce ai.. si poti sa ajungi departe…fotoliul de primar va fi liber in curand…

  Reply
 2. George

  Tigirlas,
  daca iti vei cumpara pantofi cu bombeu sanatos, vei face multe lucruri in primarie, pentru ca acolo numai cu suturi in fund se poate schimba viteza. Si daca vei avea sansa de a fi primar, nu uita ca numarul functionarilor din primarie poate fi redus la 25% cu aceeasi eficienta in activitate, la cite calculatoare sint. Doar la noi introducerea calculatorului nu simplifica formalitatile si nu reduce cantitatea de hirtie. Avem 500 de functionari la 150000 locuitori. Nu e de ris?

  Reply
 3. Attila

  Felicitari, minunat!
  Doar ca aceasta actiune putea fi facuta si din calitatea de consilier, nu doar din cea de viceprimar (in care, oricum, asa cum spune, nu are atributii de salubrizare).
  Cat despre primarie, eu zic ca acolo trebuie sa ajunga prin alegeri, nu prin manevre de culise. Atunci cand va fi liber postul de care kk se agata cu dintii.
  Dar, asa cum stau lucrurile, mandatul asta de 4 ani se va incheia inainte de a avea o condamnare definitiva. Cel mai probabil, la urmatoarele alegeri, va fi deja condamnat in prima instanta si va trage de timp in apel. Iar la tupeul lui, va candida si din postura de condamnat, asa cum a candidat din postura de inculpat arestat.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *