GURA LUMII: Listele Maramures pentru parlamentare, o problema

PNL

alegeri votPartidele politice din Maramures se pregatesc de definitivarea listelor cu candidatii pentru parlamentarele din decembrie . Doar ca, asa cum era de asteptat, pentru unele partide gasirea unor candidati se dovedeste a fi o adevarata provocare.

O dovedeste partidul condus de o fosta conservatoare, care are decat cateva zile pana la definitivarea acestei liste. Si numele candidatiilor, spune lumea politica de pe Sasar, nu sunt dintre cele mai cunoscute. Vorbim de nume din Sapanta sau din Coltau pe care nu ii cunoaste aproape nimeni. Dar care se vor regasi pe lista pentru parlamentare, cel putin acum, la cum vorbeste lumea.

Lumea politica de pe Sasar vorbeste ca sunt si nume care ar merita nominalizarea, dar conducerea vrea altceva. Motivele, numai conducerea le cunoaste. Dar conducerea vrea atat. Sa piarda alegerile. Nu e sigur ca actualul parlamentar al partidului va mai prinde un mandat daca asa isi joaca cartile. Politica e plina de surprize, dar numai daca stii sa faci politica.

Cezar Tudor 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Attila

    Mutilarea limbii romane pare a fi o chestie molipsitoare. Sa stii ca daca Tariceanu vorbeste asa (“are decat cateva zile pana la definitivarea acestei liste”) nu inseamna ca e corect.
    Nici daca plm crede ca ponta nu a plagiat, nu inseamna ca e asa.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2