Gura lumii vorbeste: Doi directori se tem de crearea Centrului Cultural

Reclame home 1

ultima-barfaGura lumii vorbeste zilele acestea prin urbea de pe Sasar ca doi dintre directorii unor institutii de cultura aflate in subordinea Consiliului Judetean isi cam tem scaunul. Motivul – unul mai vechi, dar care se pare ca revine in actualitate. Zice-se ca alesii judeteni se gandesc iarasi la infiintarea acelui Centru Cultural care sa adune toate institutiile de cultura aflate acum in subordinea CJ Maramures sub un singur director.

Ca directorii institutiilor de cultura nu se prea au la suflet unul pe altul, existand si acolo diverse lovituri sub centura, nu cred ca mira pe nimeni. Cat priveste infiintarea acelei institutii care sa adune tot ce inseamna cultura in judet sub un singur nume, despre proiect s-a vorbit inca de pe vremea cand presedinte al CJ era presedintele tuturor maramuresenilor. Ramane de vazut cine va pleca si cine va ramane. Oricum, gura lumii vorbeste si altii asculta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Izvorul Izei Tsunamy

    Daca se va lua exemplul Centrul Cultural de la Sighet atunci sigur se poate si la nivel de judet. Trebuie gasit doar activistul cultural de vaza care sa cunoasc[ tot atat de bine muyica si dansul ca ;i valorile muzeistice/ Nu e greu! Trebuie cautat pe la agricultura!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *