Guvern: Alegerile parlamentare se vor desfasura pe 11 decembrie

vot-alegeriAlegerile parlamentare se vor desfasura pe data de 11 decembrie, potrivit unei hotarari adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului, informeaza AGERPRES.

“In sedinta de astazi, Guvernul a stabilit prin hotarare ca alegerile parlamentare pentru Senat si Camera Deputatilor sa se desfasoare duminica, 11 decembrie, urmand ca actul normativ sa intre in vigoare la data de 12 septembrie”, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, miercuri, intr-un briefing la Palatul Victoria.

El a precizat ca data de 11 decembrie a fost aleasa in urma consultarilor pe care premierul Dacian Ciolos le-a avut cu partidele.

“In primul rand, au fost consultari ale premierului Dacian Ciolos cu partidele. Data a fost stabilita astazi pentru ca in urma consultarilor s-a observat ca exista o majoritate de partide parlamentare care sustin aceasta data, 11 decembrie, si anume Partidul National Liberal, UDMR, PMP si UNPR. Sustineau data de 4 decembrie doar Partidul Social Democrat si ALDE”, a spus Iolu.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1