Guvern: Bugetarii cu salarii mici ar putea beneficia de o crestere salariala de pana la 20%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bani-ghiseuBugetarii cu salarii mici ar putea beneficia de la 1 august, cu plata la 1 septembrie, de majorari salariale de pana la 20%, potrivit unui proiect de ordonanta discutat in sedinta de miercuri a Guvernului, informeaza AGERPRES.

„In aceasta a doua jumatate a grilei de salarizare vom veni cu majorari semnificative, in functie de categoriile despre care vorbim, majorarile sunt pana la 20%, de exemplu, la asistenti sociali. La alte categorii sunt mult mai reduse, sunt mai degraba modice, intram pe 1%, dar avem aceste majorari pe toate clasele salariale. (…) Pe medie vorbim de o crestere salariala pe fondul de salarii de undeva la 5%. (…)

Sa nu uitam insa ca ea vine dupa o crestere salariala pe tot sectorul public de 10% si sa nu uitam ca de la 1 (n.r. mai) mai vorbim de un nou salariu minim pe economie. Actualizarea datelor despre care vorbim se bazeaza pe salariul minim de 1.250 de lei, care intra in plata de la 1 mai”, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2