Guvern: Primariile si universitatile pot depune proiecte de dezvoltare pentru finantare din FDI incepand cu 2 mai

Privat: home camp2
Privat: home camp2
Privat: home camp2

Primariile si universitatile pot depune proiecte de dezvoltare pentru finantare din Fondul de Dezvoltare si Investitii incepand cu 2 mai 2019, anunta Guvernul, informeaza AGERPRES.

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza anunta deschiderea sesiunii 2019 pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finantare din Fondul de Dezvoltare si Investitii, incepand cu 2 mai, ora 10.00, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Solicitarile se pot depune prin posta, curierat sau personal la Registratura Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza din str. Cristian Popisteanu, nr. 2-4, sectorul 1, Bucuresti.

Solicitarile de finantare se analizeaza in ordinea inregistrarii la registratura Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza si se solutioneaza in limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019, cu aceasta destinatie, care sunt in suma de 5.000 milioane lei.

Toate informatiile privind conditiile care trebuie indeplinite in vederea obtinerii finantarii si modul de completare a documentelor necesare, in limba romana, se regasesc la sectiunea “Fondul de Dezvoltare si Investitii” pe pagina de internet a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza (www.cnp.ro).

Solicitarile de finantare depuse pana in prezent vor trebui retransmise conform normelor metodologice aflate pe site-ul CNSP.

Unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, asociatiile de dezvoltare intercomunitara, respectiv universitatile pot sa se adreseze CNSP, in scris, anterior depunerii solicitarii de finantare, in vederea verificarii eligibilitatii. CNSP va verifica incadrarea in domeniile prioritare si va comunica daca proiectul poate fi finantat din Fond, se mai arata in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Privat: home camp 1
Privat: home camp 1
Privat: home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *