Guvernul a alocat 15 milioane de lei pentru plata lucrarilor la Aeroportul International Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul Romaniei a alocat miercuri, 16 mai, suma de 15 milioane lei pentru plata lucrarilor la Aeroportul International Maramures.

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, care a mai spus ca intr-un an, judetul a primit 75 de milioane lei pentru lucrarile la aeroport.

Liderul CJ a mai precizat ca aeroportul va fi operational din vara.

„Guvernul Romaniei se tine de cuvant pentru Maramures inca o data! Azi Guvernul PSD-ALDE a alocat 15 milioane de lei pentru plata lucrarilor la Aeroportul International Maramures. Intr-un an de zile, Maramuresul a primit 75 de milioane de lei (peste 16 milioane de euro) pentru a finaliza lucrarile la aeroport (daca cineva isi imagineaza ca e putin sa se gandeasca mai bine…).

Am promis ca nu vom folosi sursele proprii ale Consiliului Judetean Maramures pentru acest proiect in 2016 si ne tinem de cuvant. Aeroportul Maramures va fi operational in aceasta vara dupa 2 ani si jumatate de lucrari (stiu… unii isi doreau mai repede) si pentru inceput vor fi reluate cursele interne.

Operationalizarea curselor internationale este mai complicata si vor mai trece cateva luni pana cand vom reusi sa avem maramureseni care vor ateriza direct la Tautii Magheraus din tarile europene in care au ales sa munceasca. Dar suntem pe drumul cel bun si de data aceasta nimeni nu mai poate opri transformarea Aeroportului Maramures intr-un pol de dezvoltare a judetului!

Trebuie sa multumim domnului vicepremier Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii care a sustinut acest proiect saptamana trecuta in Baia Mare si care a promovat, asa cum promis, proiectul de hotarare in guvern!”, a spus Gabriel Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole