Guvernul a alocat 614.000 de lei pentru despagubiri pe DN 18 Moisei – Iacobeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri, 11 iunie 2014, printr-o Hotarare, alocarea sumei de 614.000 de lei ca despagubiri pentru coridorul de expropriere al obiectivului de investitii ”Reabilitare DN 18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Moisei – Iacobeni km 3+522 – km 62+234 (sector km 15+000 – km 62+234); km 69+790 – km 131+627; km 131+627 – km 220+088′, din cadrul Proiectului privind reabilitarea drumurilor, etapa a VI-a, pe raza localitatilor Moisei si Borsa din judetul Maramures si localitatilor Carlibaba, Cocanesti si Iacobeni din judetul Suceava.

Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures: ”S-a facut inca un pas pentru finalizarea DN 18”

”Salutam Hotararea de Guvern de azi, referitoare la acordarea unei sume importante pentru despagubiri pe tronsonul Moisei – Iacobeni, iar acest lucru este inca un pas spre finalizarea DN 18. Sunt inca multe lucruri de facut, asteptam saptamana viitoare, in Maramures, o delegatie a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR), pentru a evalua lucrarile executate pana in prezent pe tronsonul Moisei – Iacobeni.

Totodata, speram sa fie identificat un constructor serios, care sa isi faca treaba asa cum trebuie. Intre timp, CNADR va executa lucrari de punere in siguranta pe acest tronson. Lucrurile sunt mult mai asezate pe portiunea Baia Mare –Sighetu Marmatiei, iar memorandumul incheiat intre CNADR si firma constructoare, precum si suma rezonabila existenta pentru aceasta lucrare ne da speranta ca, pana la finalul anului, gradul de executie al lucrarilor sa fie unul cel putin satisfacator”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Liviu Marian Pop, senator de Maramures: ”Mi-as dori ca lucrarile pe DN 18 sa fie finalizate in 2015”

 

”Hotararea adoptata azi (n.r. miercuri, 11 iunie), in sedinta de Guvern, este o dovada in plus ca DN 18 va fi finalizat, in ciuda tuturor discutiilor si divergentelor pe care le-am intampinat in ultima perioada. Din cele 1,1 milioane de lei acordate de Guvernul Ponta pentru expropieri,  614.000 de lei sunt alocati pentru plati pe tronsonul Moisei – Iacobeni.

Tot ce este expropriere se va plati, acum asteptam doar ca si constructorii sa-si faca treaba. Am speranta ca aceasta lucrare sa fie incheiata pana la finele anului 2015, iar daca acest lucru nu va fi posibil, macar in martie 2016. Am avut o firma neserioasa, lucru care speram sa nu se mai repete. Pana la finalizarea licitatiei, CNADR se va ocupa de plombarea si intretinerea curenta a drumului”, a precizat senatorul PSD al colegiului 3, Maramures Nord, Liviu Marian Pop.

Sorin Bota, senator PSD Maramures: ”Prioritatea mandatului meu este modernizarea infrastructurii de drumuri nationale in judetul Maramures”

”Reiterez interesul meu major si prioritatea mandatului meu, care este modernizarea infrastructurii de drumuri nationale din judetul Maramures. Ceea ce se intampla zilele acestea reprezinta inca o etapa esentiala pana la finalizarea acestui proiect.

Si asa cum am promis, facem toate eforturile politice necesare pentru ca infrastructura judetului Maramures sa fie una moderna, conform necesitatilor cetatenilor acestui judet. Finalizarea acestui proiect va duce, de asemenea, la revigorarea si reafirmarea atat pe plan national, cat si european a turismului rural din Maramuresul istoric”, a precizat senatorul PSD al Colegiului 2, Maramures Sud, Marius Sorin Bota.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole