Guvernul a alocat bani pentru zece localitățile maramureșene care au fost afectate de inundații

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul României a aprobat, în ședința de ieri, 10 septembrie, Hotărârea privind alocarea a 20,93 de milioane de lei din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru 45 de unități administrativ-teritoriale din 6 județe, afectate de calamități naturale, a anunțat în această dimineață Ministerul Lucrărilor Publice.

Astfel, vor fi repartizate fonduri pentru județele Bacău, Caraș-Severin, Gorj, Harghita, Maramureș și Mehedinți, în vederea refacerii infrastructurii hidrotehnice, a terasamentelor și malurilor de apărare, a drumurilor județene, drumurilor comunale, podurilor, podețelor, digurilor și punților pietonale.

Sumele alocate au fost stabilite în baza evaluărilor făcute de către autoritățile administrației publice locale, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și de către Instituțiile Prefectului din cele 6 județe.

În județul Maramureș banii vor ajunge la Săliștea de Sus, Vișeu de Sus, Dragomirești, Șișești, Ruscova, Bogdan Vodă, Călinești, Mireșu Mare, Suciu de Sus, Coaș și Strâmtura.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1