Guvernul a suplimentat cu 112 milioane de lei bugetul Ministerului Muncii pentru plata unor ajutoare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Guvernul a suplimentat, vineri, bugetului Ministerului Muncii si Protectiei Sociale cu 112 milioane de lei, in vederea asigurarii sumelor necesare pentru plata unor ajutoare sociale si a ajutoarelor de incalzire, informeaza AGERPRES.

“Un alt proiect de hotarare de guvern adoptat in sedinta de astazi a vizat suplimentarea bugetului Ministerului Muncii si Protectiei Sociale in vederea asigurarii sumelor necesare pentru plata unor ajutoare sociale si a ajutoarelor de incalzire. Bugetul a fost suplimentat cu 112 milioane de lei, din care 67 de milioane de lei pentru asistenta sociala si pentru ajutoare de incalzire – 26 de milioane de lei.

Este absolut regretabil ca guvernarea precedenta, desi exista o lege extrem de clara in privinta ajutorului pentru incalzire, nu a cuprins aceasta alocare bugetara nici in legea bugetului de stat, la inceputul anului 2019, nici la rectificarea din vara si in acest moment aproximativ 123.000 de beneficiari risca sa ramana fara ajutor de incalzire in plina iarna”, a declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ionel Danca, la finalul sedintei Executivului.

El a adaugat ca aceasta suplimentare a fondurilor pentru Ministerul Muncii va fi facuta din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *