Guvernul a abrogat ordonanta 13: Documentul a fost publicat in Monitorul Oficial

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Guvernul a abrogat ordonanta de modificare a codurilor penale care a scos sute de mii de oameni in strada. OUG-ul de abrogare a fost publicat in Monitorul Oficial.

Guvernul a aprobat duminica abrogarea ordonantei de urgenta a Executivului privind modificarea codurilor penale, au declarat pentru Mediafax surse din interiorul Guvernului.

Decizia a fost luata in sedinţa de urgenta a Executivului convocata de premierul Sorin Grindeanu.

Abrogarea OUG 13 si desecretizarea stenogramelor sedintelor de Guvern de marti si din 18 mai 2016, cand Cabinetul Ciolos a modificat prin OUG Codurile penale, figureaza pe ordinea de zi a sedintei Executivului care a inceput la ora 14.

Pe ordinea de zi mai figureaza si un memorandum cu tema ”Aprobarea declasificarii stenogramelor cuprinzand dezbaterile din sedintele Guvernului desfasurate la data de 18.05.2016 si la data de 31.01.2017”.

In sedinta din 18 mai 2016 Cabinetul Dacian Ciolos a aprobat o OUG pentru modificarea Codurilor penale, explicand ca acestea trebuie puse in acord cu decizii ale CCR.

Acesta act normativ a starnit controverse, APADOR-CH aratand ca prin cele 151 de modificari ale Codurilor operate de Cabinetul Ciolos sunt afectate grav drepturi prevazute in Constitutie, anunta Gandul.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *