Guvernul aprobă indicatorii tehnico-economici pentru podul peste Tisa

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de joi, 18 februarie, se află un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiții “Pod peste Tisa în zona Tepliţa din Sighetu Marmaţiei”, județul Maramureş.

”Art. 1 – Se aprobă indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii “Pod peste Tisa în zona Tepliţa din Sighetu Marmaţiei”, județul Maramureş, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2 – Finanţarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1, se realizează din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

Art. 3 – Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., răspunde de modul de utilizare a sumei prevăzute în anexă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, se menționează în Hotărâre.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Dan

    Parca de vreo trei ori sa facut studiul de frezabilitate, pe acelasi traseu de-a lungul anilor, ultima data doar au dublat benzile de transport, banii sau dus degeaba pe aceste studii si cam atit. Mergem cu hotii inainte…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *