Guvernul restructurat va fi prezentat in Parlament in perioada 14-19 decembrie

guvernul romanieiPresedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marti, ca parlamentarii din Grupul liberal-conservator sustin continuarea guvernarii pentru a putea fi indeplinit programul politic al USL, cu un cabinet in cadrul caruia UNPR, PC si PLR vor detine un numar egal de portofolii. Ponta a adaugat ca noua formula a guvernului va fi prezentata in perioada 14-19 decembrie, transmite Agerpres.

“Am cerut opinia colegilor parlamentari de la Partidul Conservator si Partidul Liberal Reformator privind continuarea guvernarii sub o forma de guvern restructurat din care, bineinteles, sa faca parte cele patru partide componente si, de asemenea, sa discutam despre planul concret de actiuni pentru 2015-2016, actiuni care tin atat de partea guvernamentala, cat si de actiunea parlamentara si politica. Exista sprijinul acestor colegi si impreuna vom lucra la acest plan de actiuni”, a declarat premierul, la Parlament, la finalul discutiilor purtate cu parlamentarii din Grupul liberal-conservator.

Ponta a adaugat ca in perioada urmatoare va fi prezentat in Parlament bugetul si forma restructurata a Guvernului.

“Vom incerca sa realizam in continuare in 2015-2016 cat mai multe din angajamentele din programul de guvernare pentru care am fost alesi in 2012”, a adaugat premierul.

Intrebat cand ar urma sa fie prezentat in Parlament guvernul restructurat, Ponta a spus ca in saptamana 14-19 decembrie.

“Saptamana 14-19 (decembrie — n.r.) este si saptamana in care si bugetul este in dezbaterea Parlamentului si, de asemenea, voi veni cu forma restructurata a Guvernului”, a mai declarat premierul.

Ponta a precizat ca in cadrul discutiilor nu s-a ajuns la nominalizari pentru portofolii in guvernul restructurat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1