Guvernul va aproba o ordonanta privind Programul de investitii in domeniul culturii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul va adopta in sedinta de joi un proiect de ordonanta de urgenta privind aprobarea Programului de investitii in domeniul culturii, precum si pentru modificarea unor acte normative, informeaza AGERPRES.

Conform unei informari a Executivului, un alt proiect de ordonanta de urgenta aflat pe ordinea de zi a reuniunii guvernamentale vizeaza modificarea si completarea unor acte normative in domeniul protectiei mediului si al regimului strainilor.

Executivul urmeaza sa adopte si un proiect de lege pentru stabilirea cadrului legal, institutional si procedural necesar aplicarii Deciziei nr. 406/2009/CE privind partajarea efortului statelor membre de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera, astfel incat sa respecte angajamentele comunitatii prin limitarea cresterii emisiilor de gaze cu efect de sera pana in anul 2020.

Totodata, in cadrul sedintei de Guvern de joi va fi prezentat in prima lectura un proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fundamentare pentru autostrada Ploiesti – Brasov.

Guvernul ar urma sa aprobe memorandumul „Progresul inregistrat in privinta punerii in aplicare a Memorandumului nr. 4284/14.03.2018 cu tema: Stabilirea unui mecanism de crestere a competitivitatii companiilor detinute majoritar sau integral de stat prin intermediul procedurilor de achizitie publica”.

Nu in ultimul rand, in sedinta Executivului va fi prezentata o Nota privind Planul anual de lucru al Guvernului, iulie – decembrie 2018.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2