Guvernul va opera in iulie prima rectificare bugetara

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ponta-sedinta-de-guvernGuvernul va efectua in luna iulie prima rectificare bugetara din acest an, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta, precizand ca o parte din bani vor fi alocati pentru cofinantarea proiectelor pe fonduri europene ale unitatilor administrativ-teritoriale care nu au bani din bugetul propriu cu aceasta destinatie, transmite Agerpres.

“In iulie am rectificare si pot sa va dau cofinantari. Problema este ca imi trebuie o situatie foarte clara. (…) Decat sa pierdem 75% (bani europeni — n.r.) o sa gasim solutia sa va dam banii (25 % pentru cofinantare — n.r.)”, a declarat premierul la Palatul Victoria, raspunzand unei sesizari venite din partea unui primar dintr-o comuna valceana care a ridicat problema lipsei banilor pentru cofinantarea proiectelor pe fonduri europene.

Premierul Victor Ponta a avut miercuri, alaturi de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, o intalnire cu primari de comune pe tema finantarii proiectelor de infrastructura rurala prin PNDR.

Cei 144 de primari de comune prezenti la reuniune urmeaza sa semneze cate un proiect aprobat prin PNDR pentru fiecare localitate pe mai multe masuri, cele mai importante fiind “Masura 322 — renovarea si dezvoltarea satelor” si “Masura 125 — drumuri de acces la exploatatii agricole”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *