Hacker-ul rus care a atacat democratii din SUA se pretinde roman

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hackerHacker-ul care a dezvaluit date despre congresmeni democrati din SUA se descrie ca fiind roman.Nancy Pelosi, liderul grupului democrat din Camera Reprezentantilor, a catalogat incidentul drept un “Watergate electronic”, informeaza Washington Post, potrivit Mediafax.

Dupa ce a primit o serie de telefoane si mesaje cu continut obscen, Nancy Pelosi si-a informat sambata colegii democrati despre “un atac electronic Watergate”.

Hackerul a patruns in servere ale Comitetului de campanie al Partidului Democrat si in alte sisteme ale formatiunii politice. Au fost sustrase date personale si oficiale despre congresmeni si despre asistentii acestora, a declarat Pelosi, precizand ca isi va schimba numarul de telefon si recomandandu-le colegilor sa faca la fel.

Ce care a revendicat postarea informatiilor confidentiale si recentele atacuri informatice care au vizat serverele Partidului Democrat este un hacker care foloseste pseudonimul “Guccifer 2.0” si care s-a prezentat ca fiind fiind un hacker roman, negand ca ar colabora cu Rusia. Cu toate acestea, anchetatorii americani suspecteaza ca are legaturi cu Rusia.

Detalii pe dcnews

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1