”Hai la joc de Dragobete!”, spectacol marca Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Unde poate fi văzut

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ansamblul Folcloric Național Transilvania organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș evenimentul cultural – tradițional ”Hai la joc de Dragobete!”. Spectacolul este unul înregistrat și va fi transmis online pe pagina de facebook a Ansamblului Folcloric Național Transilvania, la adresa https://www.facebook.com/ansamblultransilvania , în data de 24 februarie 2021, începând cu ora 20.00.

”Fiu al Babei Dochia, chipeșul Dragobete, este descris în legendele maramureșenilor ca fiind unul din vestitorii primăverii, patronul dragostei și al bunei-dispoziții.

Așadar, Ansamblul Folcloric Național Transilvania vă invită la un spectacol al dragostei și al bucuriei, un spectacol al tradițiilor românești specifice primăverii.

Dansul de Maramureș, dansul bărbătesc și învârtita sunt puse în scenă de corpul de balet al ansamblului, coregrafia fiind semnată de Emil Miheț, iar regia artistică de Iuliana Dragoș. Invitatul special al acestui eveniment este cunoscutul solist vocal Alexandru Pop, devenit deja o emblemă a cântecului străbun din Maramureș. DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE!”, menționează reprezentanții Consiliului Județean.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *