Haideti, sa-l votam pe baimareanul nostru duminica pe TVR! Ciprian Rogojan si Doru Todorut isi doresc sa reprezinte Romania, anul acesta, la Eurovisionul din Tel Aviv, cu piesa “Ielele” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doi gentlemeni, o poveste fantastica, ritmuri tribale, si o inscriere cu succes in Selectia Nationala Eurovision Romania, drept prima etapa in parcursul muzical al proiectului 2 Gents.
Doru Todorut (Deepcentral) si Ciprian Rogojan (ex Sistem) isi doresc sa reprezinte cu “Ielele” Romania anul acesta la Eurovisionul din Tel Aviv, acest concurs reprezentand doar inceputul pentru ei.

Haideti sa ii cunoastem mai bine pe 2 Gents intr-un nou interviu exclusiv dedicat semifinalistilor Selectiei Nationale Eurovision Romania 2019.

Ciprian Rogojan si Doru Todorut, despre proiectul 2 Gents: “Eurovision este o competitie a melodiilor, un concurs intre compozitori, intre interpreti, intre tari. Este o competitie care sfideaza trecerea timpului, pe de o parte, dar care incearca sa tina pasul slagarelor care sunt difuzate si ascultate in intreaga lume. Proiectul 2 Gents a luat nastere din dorinta noastra – Ciprian Rogojan si Doru Todorut – de a interpreta, propune si transmite publicului emotie. Emotia deriva, in viziunea noastra, din abordari interpretative surprinzatoare, genuri muzicale de nisa, orchestratii originale ale unor piese de talie internationala si, nu in ultimul rand, compozitii personale care sa ne multumeasca.

2 Gents are o componenta aparte (un percutionist si un solist vocal, ambii compozitori), teme creative, energie si sensibilitate concomitent. Ne propunem sa ridicam publicul in picioare, dar si sa traiasca la concertele noastre o experienta personala cat mai frumoasa. Credem ca 2 Gents poate reprezenta cu brio Romania anul acesta la Tel Aviv cu un concept romanesc (Ielele), plin de fantezie si poveste, dar cu o orchestratie moderna, putand ajunge foarte usor in heavy rotation la statiile radio din tara si din Europa. Sunt foarte multi factori care duc o piesa ce a fost votata de o tara anume in topul melodiilor votate de catre europeni. Sunt experiente diferite, atasamente istorice, geografice, simpatii si preferinte muzicale aparte. E o loterie, din punctul nostru de vedere. Dincolo de acestea, o piesa de succes trebuie sa aiba un mesaj original si puternic, sa contina un element suprinzator si sa imbrace tot momentul muzical intr-o regie, coregrafie potrivita piesei. Restul depinde de public.

Credem cu convingere ca “Ielele” ar putea obtine un loc intre primele 6 piese alese la Tel Aviv. Intr-o lume tehnologica, omul se regaseste in emotie, in imaginatie, in povestile stravechi ale evolutiei spiritului, ale intamplarilor mitologice ce ne fac viata mai mult decat o trecere banala prin timp. Suntem cautatori de dragoste, de poveste, de experiente intense.
“Ielele” sunt cele care fura mintile, sentimentele barbatilor cu frumusetea lor rapitoare, cu dansul si energia lor coplesitoare. Nu putem dezvalui nimic din show. Nu vrem sa riscam nimic. Preferam sa pastram “surpriza” momentului pentru 10 februarie (Arad) si (cu putin ajutor si noroc) in finala Eurovision 2019 de la Bucuresti.

Urmariti-ne si dati-ne votul vostru! 🙂

R: Piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Ciprian Rogojan si Doru Todorut: “Aceasta este o intrebare buna, dar raspunsul este diferit pentru fiecare dintre noi. Si asta este foarte bine. Ca participanti, preferam sa pastram raspunsul pentru noi insine. Experienta scenica este un atu al nostru, dar nu in fata altora. Sunt concurenti care au experienta scenica. Conteaza sa fii credibil, sa iti placa ceea ce faci, sa debordezi de bucuria de a fi in relatie cu publicul si cu piesa.”

R: Cum indemnati publicul sa va voteze in semifinala si in finala nationala?

Ciprian Rogojan si Doru Todorut: “Asculta “Ielele”! Traieste povestea mitica a dragostei rebele, pe ritmuri pline de energie 🙂 ”

R: Ce va urma dupa Eurovision?

Ciprian Rogojan si Doru Todorut: “2 Gents a inceput in 2018. Practic, dupa si cu Eurovision urmeaza totul pentru acest proiect. Primul eveniment din 2019 va fi in afara tarii, un concert amplu la Kiev la inceputul lunii februarie. Experimentam concepte noi in concerte mari, nu suntem simpli participanti la Eurovision. Vrem mai mult. Si suntem convinsi ca putem face performanta la Bucuresti, respectiv Tel Aviv!

Primul single 2 GENTS se numeste “Ielele” si a fost selectat pentru participa in semifinala Eurovision Romania 2019.

Urmariti-ne si dati-ne votul vostru!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2