Haina purtata de Leonardo DiCaprio in filmul “Titanic”, scoasa la licitatie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Haina din stofa groasa purtata de Leonardo DiCaprio, interpretul unui pasager de la clasa a III-a a vasului ‘Titanic’, valoreaza o mica avere. Actorul a purtat-o intr-una din scenele cele mai emotionante si urmeaza sa fie pusa in vanzare la o licitatie organizata in luna octombrie la Los Angeles, informeaza joi ziarul El Mundo citat de Agerpres.

Pretul de pornire va fi de 70.000 de dolari. Haina poarta numele “regele lumii”, aluzie la replica personajului Jack Dawson, aflat la prova transatlanticului, cand o tine intre brate pe Kate Winslet in emotionanta scena filmata de James Cameron.

Va fi piesa vedeta a acestei licitatii organizate de Profiles in History. Este o haina care, in mod curios, nu a fost creata special pentru film, ci a fost inchiriata de la un magazin de costume, Repeat Performance. Dupa incheierea filmarilor a fost restituita magazinului, care a decis sa o scoata la vanzare, la 17 ani de la premierea ‘Titanicului’.

Nu va fi singura piesa legata de filmul ‘Titanic’ propusa la vanzare. Vor putea fi achizitionate si colierul si cerceii pe care i-a purtat actrita Kathy Bates, interpreta personajului Molly Brown.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2