Halucinant. Naivitatea lui Anton Ardelean: Cetateni inselati, cu ajutorul primarului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

anton-ardeleanMai multi locuitori ai orasului Tautii Magheraus au fost inselati de un individ necunoscut. Victimele au in comun faptul ca toti sunt proprietari de localuri pe raza orasului si au aparate pay point. Metoda folosita nu a avut nimic inovator. Printr-un apel telefonic, individul le cerea victimelor sa-i dea un cod cu care el isi incarca o cartela telefonica.

Inselaciunea a avut la baza un scenariu pregatit in cel mai mic detaliu. Conform surselor noastre, acesta a suna la sediul Politiei orasului Tautii Magheraus, unde s-a prezentat ca fiind un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures. De aici a cerut si obtinut numarul de telefon al primarului Anton Ardelean. In discutia cu acesta si-a declinat aceeasi identitate falsa. In plus, l-a informat pe primar ca numarul i-a fost dat de catre un angajat al Politiei.

Odata devenit convingator, a trecut la etapa urmatoare. L-a rugat pe primar sa-si dea concursul pentru destructurarea unei retele de crima organizata. Trebuia doar sa vorbeasca cu mai multi proprietari de baruri si sa le spuna ca vor fi sunati de un procuror caruia trebuie sa-i satisfaca solicitarile.

Pasul urmator a fost sa-i sune pe detinatorii de pay-point. Acestora le-a cerut sa-i puna la dispozitie un numar de cod pentru incarcarea cartelei telefonice. Pentru confirmarea operatiunii le-a indicat victimelor sa-l sune pe primar. Ardelean le-a confirmat ca-i o actiune a unui procuror de la Parchet.

Prin aceasta medoda au fost inselati mai multi detinatori de aparate pay point. Sumele platite de fiecare sunt cuprinse intre 1.000 si 2.000 lei. Intamplarea este cunoscuta in comunitate. Politia nu a intreprins nimic in acest caz, motivind ca nu exista nici o plangere oficiala inregistrata. Asteptam un punct de vedere oficial al conducerii IJP Maramures.

Romeo DOBOCAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. dilau

  mai tony, se poate sa fi chiar atit de bombalau? – cu aceasta ocazie chiar ti-ai pierdut titlul de ” micul basescu”- :))). nu mai ramine decit ca miine sa vina unul sa-ti arate cu un „act” ca e proprieterul aeroportului si tu sa-l semnezi.:))).

  Reply
  1. STEKO

   Mai Digule!Da’ tu nu intelegi ca nu exista nici o plingere oficiala inregistrata 🙂 ?Poate din cauza,,servirii”ca la carte!hahahaha….Diugule,n-ai putea sa-mi garantezi cu apartamentul tau,un imprumut de 5000 lei pe care-l voi lua de la un prieten?(n-am de gind sa-i inapoiez banii,te las fara casa si impart banii cu prietenu’ )… 🙂 🙂 🙂

   Reply
  2. dilau

   mai steko, nici n-ai pretenti. eu iti propun altceva, fi atent aici :- intr-o zi cu soare ne tundem, radem, jelam……. punem pe noi un costum la 5 ace si ne prezentam la biroul prietenului tony. ne prezentam ca procurori dna sub acoperire – si asa vrem sa ramine – si bagam din top. ii explicam ca sintem acolo pentru o actiune stufoasa si de larga durata – 5,10…20 de ani- a dna iar pentru asta am avea nevoie de 2 vile in tautii magheraus. ce zici, te bagi?:)))).

   Reply
 2. Mihai

  Pentru Tony se numeste complicitate la infractiune de inselaciune si se sanctioneaza… daca se sanctioneaza. Da nu se sanctioneaza. Ca multe altele.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2