Handbal: Campioana Europei a fost prea puternica pentru HCM Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

allison pineau hcmbaiamareA ajunge in sferturile de finala ale celei mai importante competitii continentale, Liga Campionilor, nu este la indemana oricui. Este vorba, totusi, de primele opt echipe de club din lume. Si este fabulos atunci cand in sala iti intra detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, cu cea mai buna jucatoare din lume, Cristina Neagu. Asa cum anii trecuti ne-au vizitat echipe campioane, gen Gyor sau Larvik.

Dragan Adzic a venit in Baia Mare cu cea mai buna echipa pe care o putea alinia, doar Lazovic fiind accidentata (face oricum mai mult faza de aparare). Baia Mare s-a prezentat cu 13 jucatoare. Au lipsit Melinda Geiger si Gabriella Szucs, accidentate, Ada Nechita (nimeni nu stie nimic) si Paula Ungureanu (cu dureri la spate).

Buducnost a aratat cine e seful inca din start, conducand meciul de la inceput la sfarsit. HCM nu a fost niciodata in avantaj pe tabela. In prima repriza a jucat slab in aparare, incasand 17 goluri, mult pentru un asemenea nivel. Dupa reluare, HCM a revenit de la minus 8 pe tabela, 10-18 cat arata scorul in min. 31 pana la minus unu, 24-25 (51), dar n-a mai avut puterea sa-si continue ascensiunea. Si asta pentru ca s-a aparat mult mai bine, pentru ca Ionica Munteanu a scos multe mingi pe care scria gol. Pana la urma, noi n-am mai dat niciun gol in ultimele 8 minute, dar au facut-o muntenegrencele de patru ori: 24-29.

HCM Baia Mare – Buducnost Podgorica: 24-29 (10-17)

Arbitri: Dalibor Jurinovic si Marko Mrvica (Croatia)
Aruncari de la 7m: 3/5-5/5
Minute de eliminare: 2-2

Baia Mare (antrenori Aurelian Rosca, Ioan Baban si Sorin Radulescu): Munteanu, Dumanska – Pineau 7, Abbingh 4 (2), Vizitiu 4, Perianu 3, Jezic 2, Tatar 2, Do Nascimento 1, Ardean Elisei 1, Tanasie, Marin

Buducnost (antrenor Dragan Adzic): Zderic, Abdallah, Nenezic – Neagu 8 (1), Petrovic 7 (3), Mehmedovic 5, Cvijic 4, Bulatovic 3 (1), Achruk 1, Raicevic 1, Jaukovic, Agovic, Irman, Kovacevic, Pavicevic.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. traian

    Paula Ungureanu nu a avut dureri la spate. A avut durere în suflet cauzată de oameni care îl pupă pe toate părţile pe “măreţul” conducător al urbei. Ăta este în stare să distrugă tot ce este bun, numai să-şi poată el satisface orgoliile.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2