Handbal: Competitiile feminine si-au desemnat finalistele; transferuri la HCM Baia Mare si CSM Bucuresti

PNL

Competitiile europene, cu exceptia Ligii Campionilor, si-au desemnat finalistele. In Cupa EHF, Lada Togliati a recuperat un deficit de sapte goluri din meciul tur cu Astrakhanockha si merge in finala cu Esbjerg, echipa ce a inscris doua goluri in ultimele 15 secunde ale partidei cu Fehervar (decisive pentru calificare). In Cupa Cupelor, Viborg si Zvezda Zvenigorod si-au invins adversarele categoric, pe Rostov Don si Byasen, in timp ce in Cupa Challenge, Issy Paris are cale libera catre trofeu. Rezultatele inregistrate in semifinale:

Cupa EHF
Fehervar KC – Team Esbjerg: 26-27 (in tur: 25-24)
Lada Togliatti – Astrakhanochka: 31-22 (in tur: 24-31); pentru echipa oaspete, Ekaterina Vetkova a marcat un doua goluri (din vara la CSM Bucuresti)
Finala: Lada Togliatti – Team Esbjerg

Cupa Cupelor
Viborg HK – Rostov Don: 34-19 (in tur: 27-25); la daneze, Linnea Torstensson a marcat de 15 ori (din vara la CSM Bucuresti); Sanja Damnjanovic a marcat de 11 ori (se vorbea ca vine din vara la HCM)
Zvezda Zvenigorod – Byasen: 39-27 (in tur: 27-26); la echipa norvegiana, Camilla Herrem a marcat de 10 ori (vine din vara la HCM Baia Mare)
Finala: Viborg – Zvezda Zvenigorod

Cupa Challenge:
H 65 Hoor – PO SC Galytchanka: 29-25 (in tur: 29-22)
Union Mios Biganos – Issy Paris 22-25 (in tur: 24-31)
Finala: H 65 Hoor – Issy Paris

Din vara, la HCM Baia Mare se stie sigur ca vor veni jucatoarele: Camilla Herrem (Byasen) – extrema stanga; Alexandra Do Nascimento (Brazilia, Hypo Viena) – extrema dreapta; Barbara Arenhart (Brazilia, Hypo Viena) – portar; Elena Gjeorgjievska (Macedonia, Buducnost Podgorica) – inter dreapta… in rest s-a mai auzit de Ksenya Makeeva (Rusia, pivot) si de multe alte jucatoare (mai mult din presa). Este foarte greu sa faci rost de interi de mare valoare, deoarece acestia sunt foarte scumpi.

Ce aduce din vara CSM Bucuresti (cu specificatia ca joaca deja pentru aceasta echipa Oana Manea, Talida Tolnai, Patricia Vizitiu si Iulia Curea)
Mayssa Pessoa (Brazilia, Dinamo Volgograd) – portar
Franca da Silva (Brazilia, Hypo Viena) – extrema stanga
Ekaterina Vetkova (Rusia, Astrakhan) – pivot
Carmen Martin Berenguer (Spania, Krim Ljubljana – nu mai joaca de multa vreme) – extrema dreapta
Linnea Torstensson (Suedia, Viborg) – inter stanga
Ana Paula Rodrigues (Brazilia, Hypo) – centru
Cavaleiro (Brazilia, Hypo) – inter dreapta
De asemenea, mai sunt in discutii: Claudine Mendy (Franta, Issy Paris Hand), Jamina Roberts (Suedia, Savehof), Alexandra Lacrabere (Franta, 26 ani).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1