Handbal: Costica Buceschi este noul antrenor al echipei Dunarea Braila; Aurelian Rosca spre Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

costicaIncepand de astazi HC Dunarea Braila are un nou antrenor. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu tehnicianul Costica Buceschi care a semnat un contract pe un an, cu posibilitate de prelungire pe inca un an, cu echipa de la malul Dunarii. Costica a fost mai apoi antrenor la CSM Bucuresti (coordonator peste echipele de junioare – cu junioarele I a obtinut medalia de aur).

Antrenorul, in varsta de 45 de ani, a condus in perioada 2011-2014 banca tehnica a echipei HCM Baia Mare, grupare cu care a obtinut cele mai importante rezultate din cariera sa: campion in 2014, vicecampion in 2013 dar si detinatorul a doua Cupe si Supercupe ale Romaniei in sezoanele 2012-2013 si 2013-2014. De asemenea Costica Buceschi a reusit in 2013 sa califice echipa din Baia Mare pentru prima oara in grupele Ligi Campionilor si tot sub comanda sa echipa a ajuns in 2014-2015 pentru prima oara in faza a doua a grupelor.

Ne intereseaza si ce fac antrenorii plecati de aici, dar ne intereseaza si ce se intampla la echipa noastra. Atata vreme cand atot-meseriasul nu are chef sa dea informatii (sau nu are ce), acestea vin pe alte canale. Spre exemplu, Prosport spune despre Kim Rasmussen ca n-are ce cauta in Baia Mare, in schimb va veni Aurelian Rosca, cel care a stat putin in cumpana pana sa dea un raspuns. Si nici nu stim daca a dat deja raspunsul, pentru ca onor clubul baimarean nu anunta nimic.
Site-ul oficial de ofera o statistica si atat. N-a scris despre niciun transfer, despre nicio plecare, n-a scris nimic nici despre ce crede atot-meseriasul. Nu scrie nici ca Daniel Kotecz e aproape de plecare, nici ca s-ar duce si Bala. Daca tot e treaba de senzatie la handbalul asta, de ce pleaca lumea? Nu de alta, dar si Nicolae Fat de la HCM Minaur si-a dat demisia.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. io

    de 2 nume mi s-a facut lehamite in handbal: nechita si chereches. daca mai aud de astia 2 si handbal vomit la propriu.
    astia 2 au stricat imaginea clubului. nu intereseaza pe nimeni pe cine fu….te primaru, de ce o trebuit kake sa-si plateasca advertoriale drept stire in ziarele nationale ca se „iubeste cu nechita”? unde mai pui ca „primaru care ii sponsorul echipei” deci nu oricum. Hai sictir si te mai miri de ce presa nationala rade de HCM si de ce au fost tensiuni in handbal. Acum dupa ce a stricat toata imaginea clubului HCM sigur ca vrea sa infiinteze un alt club care sa nu aiba o imagine sterfelita. Ziceai la un moment dat ca tot HCM-ul e numai kake si nechita atata si-au promovat mutrele si pozele in presa si la TV. Ne-am scarbit. Mai exista si alti oameni care chiar au personalitate nu ca astia 2 care vor sa para ceea ce nu sunt.
    Kake sper ca nu-ti mai trece prin gand sa mai candidezi la primarie. Las-o balta de treaba. Si primaria dar si handbalul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole