Handbal: Costica Buceschi este noul secund la echipa nationala

Reclame home 1
Reclame home 1

buceschi (1)Federatia Romana de Handbal anunta schimbarea antrenorului secund al nationalei de senioare. Federatia a incheiat etapa colaborarii cu Bogdan Burcea, la cererea acestuia. Bogdan Burcea a renuntat la aceasta pozitie din motive personale. Conducerea Federatiei ii multumeste lui Bogdan pentru intreaga munca depusa la nationala, mai ales ca aceasta a fost concomitenta cu obligatiile pe care le avea fata de echipa sa de club.

Noul antrenor secund al nationalei de senioare va fi Costica Buceschi. El va lucra sub directa coordonare a lui Tomas Ryde, care are principala responsabilitate a antrenarii nationalei. Numirea lui Costica Buceschi a fost facuta de comun acord cu Tomas, cei doi urmand sa fie cuplul care va conduce nationala la Campionatul Mondial din decembrie, in Danemarca.

Obiectivul fixat de conducerea FRH ramane acelasi: clasarea pe un loc care sa ne pastreze in cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro 2016. Noua formula de conducere tehnica a nationalei de senioare isi va incepe activitatea imediat.
sursa: frh.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole