Handbal: Cronica destramarii, sau cum sa distrugi o echipa in doar cateva zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm melindaVesti triste pentru suporterii baimareni. Dupa ce Lois Abbingh a semnat cu Issy Paris (informatie publicata pe site-ul oficial al gruparii pariziene), Allison Pineau cu Brest pentru doua sezoane (informatie preluata de pe site-ul oficial al jucatoarei franceze), zvonurile ne arata ca si Melinda Geiger ar vrea sa paraseasca corabia HCM-ului.

Dupa ce a castigat un mandat de primar aratandu-se un fel de Zeus al handbalului, peste noapte el a devenit un fel de Hefaistos al Baii Mari. Saturandu-se de a-si face imagine din banii publici pe spatele handbalului, acum incearca sa o dea pe cultura, din pacate, si de aceasta data tot pe banii contribuabililor. Dar, in fine, nu am de gand sa il elogiez printr-o oda. Sa ne indreptam atentia inspre zvonoteca handbalistica.

Ungureanu si Jezic transferate de CSM Bucuresti, Do Nascimento se lasa (conform apropiatilor aceasta isi doreste un copil), Ada Nechita insarcinata (zvon ignorat pana in prezent de jucatoare), a venit randul Melindei Geiger sa fie in centrul atentiei celor de la ProSport. Ziarul ne arata faptul ca jucatoarea ar fi indignata de faptul ca municipalitatea nu s-a tinut de cuvantul dat in anul 2013, cand aceasta a semnat prelungirea contractului pentru inca 5 ani. Concret, conform ProSport, Melindei i s-ar fi promis un apartament pe care nu l-a vazut nici in ziua de astazi.

ProSport: „In cazul Melindei Geiger nu a contat insa numai situatia exploziva din interior, sustin surse ProSport. Autoritatile nu si-ar fi onorat promisiunile fata de jucatoare facute in 2013, care s-ar fi obligat sa-i ofere un apartament. Geiger nu a intrat inca in posesia apartamentului si a ramas si cu unul dintre cele mai mici contracte de la echipa, mult si sub veniturile altor jucatoare de la alte formatii din Liga Nationala”.

La ce salarii s-au vehiculat si care au fost scoase la iveala de conducatorii clubului, Melinda se afla undeva in partea de jos a lotului, mult sub asteptari, vorbind despre o jucatoare de lot national si de una dintre primele 7 din echipa HCM Baia Mare, si, care, colac peste pupaza joaca si in Champions League.

Geiger este o jucatoare foarte cunoscuta in Baia Mare si multa lume stie ca detine o proprietate in Coruia, un loc in care vrea sa isi ridice o casa. Nu e normal ca o jucatoare sa semneze cu un club pentru cinci ani, insemnand o buna bucata din cariera unui sportiv, iar clubul sa nu isi respecte promisiunile. Asta mai ales in cazul clubului HCM Baia Mare, care, se doreste a fi un club mare. Asta vine ca un mare minus pentru clubul baimarean, mai ales daca vor face trecerea pe CS Minaur. Nu stiu zau cate jucatoare ar fi convinse de credibilitatea acestui club.

Concluzia pare sa fie un viitor negru pentru handbalul baimarean, avand in vedere si situatia baietilor de la Minaur. Nu ne ramane decat sa ii multumim lui Zeus, transformat peste noapte in Hefaistos, si care, cel mai probabil se va transforma intr-o Maica Tereza a orasului o data cu startul campaniei electorale, pentru aceste situatii de rasul plansului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

    1. Attila

      Din pacate, nu doar il aplauda. Vor merge incolonati la urne si il vor stampila, cu aceeasi incredere si naivitate cu care se inchina la arsenie boca.

      Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2