Handbal: CS Minaur Baia Mare vs SCM Craiova se transmite astazi pe TV. Este ultimul meci al baimarencelor din acest an

Echipa antrenata de Costica Buceschi si Magdalena Kovacs se pregateste de ultimul meci din acest an. Partida impotriva celor de la SCM Craiova va avea loc joi, 15 noiembrie cu incepere de la ora 17:30. Duelul, disputat in Polivalenta craioveana este arbitrat de cuplul bucurestean I.Barbu-A.Manafu.

Dupa victoria inregistrata in derby-ul nou-promovatelor din Liga Florilor, scor 25-23, baimarencele se pregatesc de o partida in compania detinatoarei Cupei EHF. Chiar daca au avut o perioada in care nu au gasit drumul spre victorie in Liga Florilor, pierzand si in compania adversarei din etapa anterioara a CS Minaur Baia Mare, scor 27-17, craiovencele si-au gasit ritmul de joc si au reusit o victorie de moral in fata echipei A.S.C. Corona Brasov (23-17). Rezultatul pozitiv, inregistrat in meciul anterior, a dus echipa SCM Craiova pe locul VI in clasament, la un punct distanta de baimarence, care ocupa poziția a V-a.

Lotul echipei SCM Craiova nu este strain de handbalul baimarean, trei dintre fete jucand in trecut sub culorile clubului baimarean. Astfel, Timeea Tatar, Ana Maria Tanasie, dar si Elena Georgievska au facut parte din echipa cu care Baia Mare a jucat in Liga Campionilor.

Partida dintre CS Minaur Baia Mare si SCM Craiova va fi transmisa in direct pe TVR HD.

Informatii preluate de la CS Minaur.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1