Handbal: CS Minaur joaca vineri primul meci din acest an cu CSU Cluj Napoca

Echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare va disputa vineri, 3 ianuarie, un prim joc de pregatire din acest an. Acesta va avea loc de la ora 15.00, in deplasare, cu CSU Cluj Napoca.

Echipa pregatita de Costica Buceschi, Magda Kovacs si Claudia Cetateanu nu a avut o vacanta prea lunga dupa intreruperea campionatului Ligii Florilor din noiembrie. Apoi, pe 13 decembrie, Minaur a jucat in deplasare, cu Kisvarda Master Good SE, pierzand la limita, 26-27. Au urmat doua victorii la limita, in turneul international disputat in Baia Mare: 25-24 cu Magura Cisnadie si 31-30 cu DVSC Schaeffer Debrecen. Fetele au efectuat antrenamente si intre sarbatori, precum si joi, iar vineri dimineata vor pleca spre Cluj-Napoca.

Sunt doua jucatoare care nu vor putea fi folosite: Paulina Masna si Cristina Ciausescu, ambele cu probleme de ordin medical.

Primul meci oficial din acest an pentru echipe de fete a CS Minaur va avea loc marti, 7 ianuarie, de la ora 18.30, cu HC Dunarea Braila (in direct la TVR 1), joc din cadrul etapei a 12-a din Liga Florilor.

Jocurile echipei CSM Corona Brasov (Liga Nationala feminin – Liga Florilor si Cupa Romaniei Fan Curier) vor fi amanate pana la momentul publicarii hotararii definitive a Comisiei de Apel.

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu