Handbal: Cupa României-feminin, prima competiție din această toamnă

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis ca prima competiție oficială din această toamnă să fie Cupa României feminină. Astfel, pe 3 septembrie vor avea loc sferturile de finală restante, SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina, iar pe 5-6 septembrie se va disputa Final Four-ul, la care sunt deja calificate Rapid București și SCM Gloria Buzău. Toate partidele vor avea loc la București. Turneele finale ale campionatelor de juniori, ediția 2019-2020, au fost anulate, scrie minaur.ro.

Turneul final al Cupei României masculine se va disputa în weekendul 12-13 septembrie, la Sfântu Gheorghe. Tot la Sfântu Gheorghe vor avea loc și turneele de promovare: cel feminin în perioada 7-11 septembrie, iar cel masculin în intervalul 11-13 septembrie. De notat că, la feminin, s-a retras și CSU Știința București, condiții în care au rămas 5 echipe ce vor juca fiecare cu fiecare. În cazul în care se va mai retrage o echipă (se așteaptă un răspuns de la HCF Piatra Neamț), turneul nu se mai organizează, urmând să aibă loc o tragere la sorți pentru stabilirea locului de promovare ocupat de cele 4 echipe rămase.

În comunicatul Consiliului de Administrație se mai menționează că primele trei etape din Liga Zimbrilor vor avea loc în perioada 15-17 septembrie, sub formă de turneu. În funcție de eventualele modificări în calendarul cupelor europene, ce vor fi anunțate de EHF pe 3 septembrie, va fi stabilit și restul calendarului competițional.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1