Handbal. Cupa Romaniei: HCM Baia Mare s-a calificat in semifinale dupa o victorie neta cu HC Zalau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In aceste zile, la Targoviste, se disputa Cupa Romaniei la handbal feminin. Miercuri au avut loc meciurile din optimile de finala, HCM Baia Mare reusind sa urce in sferturi dupa victorie cu 33-26 in fata echipei HCM Ramnicu Valcea. Joi, HCM a intalnit pe HC Zalau, echipa care a avut liber in primul tur, conform tragerii la sorti. Costica Buceschi a schimbat doar o jucatoare din cele 16 care au fost trecute pe foaie si cu o zi inainte, locul Claudiei Cetateanu fiind luat de Mihaela Babeanu.
Echipa din Zalau a fost condusa de pe banca de Maria Tadici, sotia selectionerului echipei nationale, doarece acesta este suspendat.
Baia Mare a inceput meciul formidabil si in prima jumatate a reprizei a marcat de noua ori fara sa primeasca vreun gol. Un rezultat incredibil, care ne-a adus aminte de meciul cu Holstebro din Champions League, disputat in vara. Din pacate, HCM n-a continuat sa tina nivelul foarte ridicat, ba chiar l-au coborat extrem de jos, astfel ca Zalau s-a apropiat pana la un singur gol si avea chiar prilejul sa egaleze in doua randuri, dar Ungureanu a fost mai mereu la post. Pana la urma, la cabine s-a intrat cu 14-12.
Dupa reluare, HCM a plecat iar foarte bine, s-a distantat pe masura trecerii timpului si apoi si-a permit sa introduca toate jucatoarele in teren. Distanta de pe tabela a ajuns si la 10 goluri, atat cat s-a inregistrat si la finalul meciului.

HCM Baia Mare – HC Zalau: 31-21 (14-12)
Baia Mare: Ungureanu, Babeanu – Pirvut 3, Oltean 1, Geiger 3, Buceschi 6, Bondar 1, Szucs 1, Rudics 1, Ardean Elisei 2, Marin 6, Tatar, Tomescu, Dinis Vartic 2, Nechita 4, Ghionea 1. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Kovacs
Zalau: A. Muresan, An. Muresan, Inculet – Pera, Ciobanu 1, A. Pop 2, Turcas 1, Trif 2, Bardac, Cicic, Ciuciulete 2, Rob 1, Bese, Constantinescu 5, Somoi, Pintea 5, Varga 2. Antrenor: Maria Tadici

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2