Handbal. Cupa Romaniei: HCM Baia Mare va intlani in semifinale Corona Brasov

PNL

HCM Baia Mare s-a calificat in sferturi dupa un meci fara mari probleme cu HC Zalau, pe care l-a castigat meritat si la o diferenta care nu are nevoie de explicatii suplimentare. Mult mai interesant a fost meciul de dupa, in care Corona Brasov s-a impus cu mare dificultate in fata echipei CSM Ploiesti. Si fara teama de a gresi se poate spune ca Mica Bradeanu si portarul Marca Olariu au scos Brasovul la liman in aceasta partida.
Cele doua semifinale ale Cupei Romaniei sunt HCM Baia Mare – Corona Brasov (sambata, ora 11.00) si HCM Roman – SCM Craiova (sambata, ora 13.00)

CSM Ploiesti – Corona Brasov 28-30 (16-15)
Ploiesti: Anghelina 8 (3 din 7m), Zamfirescu 7, Dinu 5, Stefan 4, Curtean 2, Chiricuta 2
Brasov: Bradeanu 11 (3 din 7m), Tudor 3, Manda 3, Tacalie 3, Pricopi 2, Briscan 2, Chiper 2, Hotea 2, Zamfir 1, Burghel 1

A treia echipa care s-a calificat in semifinalele este HCM Roman, care a dispus cu 31-17 de Stiinta Bucuresti. Meciul s-a rupt in minutul 37, la scorul de 15-11 pentru trupa lui Florentin Pera. Atunci, Stiinta a ramas in trei handbaliste pe teren, iar HCM Roman a profitat la maximum si s-a desprins la 20-11. Oricum, Roman era peste si se califica mai departe.

SCM Craiova a rezistat eroic in fata echipei “U” Jolidon Cluj in ultimul sfert de finala al Cupei Romaniei, reusind sa se impuna la final cu 25-23. Oltencele vor infrunta astfel in semifinale echipa HCM Roman. SCM Craiova este la un pas de o performanta uriasa in istoria clubului, sa prinda cupele europene la sfarsitul sezonului. Practic, daca celelalte trei semifinaliste de la Cupa Romaniei, HCM Baia Mare, Corona Brasov si HCM Roman, isi vor castiga meciurile din play-off-ul Ligii Nationale, atunci echipa pregatita de curand de Aurelian Rosca va evolua in Cupa Cupelor, indiferent de locul ocupat in a doua competitie interna. In campionat, SCM Craiova a ratat play-off-ul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    FETELE,, NOASTRE SAU COMPORTAT FOARTE SLAB ,, numai cu arbitrii vom lua cupa,, dar atentionam de mult vin cupele EUROPENE UNDE VALOAREA NOASTRA ESTE MULT SUB MEDIU,, dupa care vom vedea cum ISI SCOATE CHERECHES CAMASA CU BANII ARUNCATI si ABUZATI din cei publici ai baimaren ilor ,,, curtea de conturi desi DUPA VERIFICARILE LUI 2012.. UNDE SUMA DE 5.418.OOO LEI NU SE PUTEAU JUSTIFICA NIMENI NU A PLATIT ACESTI BANI nici primarul nici directorii din primarie,, mergem inainte sigur in anul 2013 suma va fi aproape DUBLA PENTRU CA N U S-AU LUAT MASURI DUPA ANUL 2012!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1