Handbal: Danemarca bate la scor România intr-un meci amical de handbal feminin tineret

PNL

Nationala de handbal feminin tineret a României a fost invinsa, vineri, de reprezentiva similara a Danemarcei, cu scorul de 38-29 (17-13), in primul meci din cele trei programate la turneul amical din Ungaria, inaintea partidelor oficiale de la CM din Croatia. La turneul de la Balatonboglar, tricolorele vor juca sambata in compania Norvegiei, iar duminica vor intalni Ungaria. Dupa turneul din Ungaria, echipa Romaniei va pleca saptamana viitoare in Croatia, unde va participa la Campionatul Mondial, programat intre 28 iunie si 13 iulie.

Pentru România au marcat: Tiron 9, Constantinescu 5, Perianu 3, Cirjan 3, Tanasie 2, Carabulea 2, Pricopi 2, Safta 2, Popa 1

Tot vineri, dar in Germania, nationala feminina de junioare under 18 a invins nationala tarii gazda in primul meci din cele doua amicale programate, cu scorul de 32-27 (15-15). A doua partida este programata duminica.
Junioarele pregatesc participarea la Campionatul European Open din Suedia, competitie programata inaintea CM din Macedonia (intre 20 iulie – 3 august).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1