Handbal: Datorii uriase pentru HCM si Minaur Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bani-robinetEchipele de handbal HCM Baia Mare si HCM Minaur au acumulat datorii uriase, potrivit afirmatiilor oficialilor Primariei Baia Mare.

La sedinta extraordinara de joi, 23 iunie, a Consiliului Local, primarul interimar Istvan Ludescher a aratat ca datoria de la echipa de fete se ridica la 900.000 de euro, in timp ce viceprimarul Dorel Muresan a venit cu o completare in ceea ce priveste situatia de la echipa de baieti, unde datoria este mult mai mica: 190.000 de euro.

Pe ordinea de zi s-a aflat si un proiect de hotarare legat de clubul CS Minaur Baia Mare. Este vorba despre aprobarea modificarii Organigramei si a Statului de functii pentru acest club. Practic, noua organigrama contine doar cinci posturi in loc de 10, deoarece echipa de fete nu poate fi trecuta momentan pe noul club.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

  1. mmm

    Poi aia care l-au votat pe Chereches sa puna mana de la mana si sa mai aduca niste bani … ca daca nu au fost deranjati 5 ani de zile ca au fost furati, banuiesc ca nu o sa fie nici de acuma inainte … da nu ne spune noul viceprimar, finul lui Chereches sau ce e, de ce sunt asa mari datorii si unde sunt banii pe care Chereches i-a delapidat la HCM ????? bani publici, nu uitati ….

    Reply
  2. George

    Va mira ca la echipa de fete sint datorii extreme? Fetele si-au meritat aplauzele, dar primarele CC umbla in limba dupa Nechita si nu avea orizontul costurilor ci prioritar era nivelul hormonilor. Se putea face o finantare echilibrata, suportabila de catre oras. Astazi constatam cit au costat “prezervativele” care oricum s-au dovedit inutile. Fata e cu altul in libertate…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2