Handbal: Echipa Romaniei a castigat si al doilea meci impotriva selectionatei Germaniei: 31-25 (14-12)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primul meci dintre selectionatele Romaniei si Germaniei a fost unul mult mai strans decat cel de azi si s-a incheiat cu o victorie la limita pentru gazde, 33-32. Meciul de sambata n-a fost la fel de disputat, dar Romania si-a vazut de treaba, a marcat aproape la fel de mult, dar s-a aparat mult mai bine, astfel ca victoria a fost mult mai categorica: 31-25.
Inaintea inceperii meciului, Paula Ungureanu a primit un frumos buchet de flori, ea urmand sa implineasca duminica 34 de ani. Florile le-a primit chiar de la fiul sau si de la baietelui Valentinei Ardean, care au fost imbracati in port popular.
Romania a condus aproape pe tot parcursul meciului. Jucatoarele legitimate la HCM Baia Mare si-au facut din nou datoria, ele reusind sa inscrie 12 goluri (ieri a fost mai bine, cu 17 reusite).

Gheorghe Tadici: “Fetele au aratat ca pot anihila cea mai buna linie de 9 metri din handbalului european. Din pacate, am avut ceva ghinion cu accidentarea Lucianei Marin, o piesa importanta din angrenajul nostru”.
Oana Manea: “Suntem o echipa in formare, avem nevoie de ceva rabdare pentru a reusi obiective de top. Acum ne-au lipsit si cateva jucatoare importante, care o sa ne ajute insa mult pe viitor si sunt optimista in privinta viitorului nationalei”.

Romania – Germania: 31-25 (14-12)
Au arbitrat: Marcel Sas (Marghita) si Marius Pintea (Cluj-Napoca)
Aruncari de la 7m: 7-4 (transformate: 6-3; au ratat: Ardean Elisei si Huber)
Minute de eliminare: 6-2
Romania: Ungureanu, Dedu, Pasca – Nechita 7, Chiper 5 (4 din 7m), Manea 4, Bradeanu 4, Hotea 3 (1), Ardean Elisei 3 (1), Babeanu 2, Buceschi 1, Ciuciulete 1, Oltean 1, J. Luca, Pintea, Tudor, Marin. Antrenor: Gheorghe Tadici
Germania: Marz, Giegerich – S. Muller 5, Nadzinavicius 4, Geschke 3, Huber 3 (2), Steinbach 3, Loerper 2, Minevskaja 2, Zapf 1 (1), Augsburg 1, A. Muller 1, Lang, Behnke, Hubinger, Beier. Antrenor: Heine Jensen

ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

 1. Omul Revolutionar

  Eu am o singura intrebare pentru Primarul Catalin Chereches.
  Cum crede ca se simte un om de rand, care nici macar nu-si permite sa mearga sa se angajeze in strainatate, ca in Baia Mare sunt cele mai mici salarii de pe tara, dar preturile sunt la fel de scumpe cand vede ca pe banii oamenilor, adica cai un milion si ceva e euro alocati anul acesta din bugetul primariei Romania castiga in fata germaniei. La ce-i foloseste omului flamnd si plin de necazuri si boli aceasta victorie. Care atentie, cand Romania va mege sa joaca in germania, va castiga gazda adica germania. Ca asa e jocul aranjat.
  Cate locuinte socioale se puteau construi cu cei un milion de euro? Cate mini fabricute de economie sociala se puteau deschide cu cei um milion si ceva de euro?
  Sa-mi raspunda primarul, consilierii si cei de clubul de handbal care l-au tot batut la cap pe primar sa investesca in handbal. Pentru ca nu numai primaru e de vina.
  Cand au fost alegri in 2011, u fost oameni, nu stiu cine, dar care tot au scris pe un grup de facebook, unde erau postate sugestii pentru noul primar, sa investeasca in hanbal si sa-i sustina consiliul local.
  Atat de mult valoeaza la ora actuala aceste investitii in handbal cat valoreaza masina mai scumpa decat casa in care locuiesti.
  Du-te si munceste! Unde? Muncesti de ziua pana seara, si tot nu castigi nimic. Daca il intrebi pe unul care aare bani, iti zice. Am ca am muncit. Pai daca munca asta ar fi atat de sfanta si ala care muncete din zori pana in seara cu stomacul gol, pe latifundia patronului ar trebui sa aiba bani si sa castige bine..
  No, acum raspundeti la provocare, dragi sustinatori ai primarului care tot spuneti ca macar face ceva. ca pentru mine personal, sincer nu a facut nimic, si eu personal nu am beneficiat cu nimic de pe urma lucrurilor alora care tot ziceti ca face ceva.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2