Handbal: Echipa Romaniei a debutat cu stangul la Europene

PNL

dana babeanuEchipa națională de handbal feminin a pierdut fără drept de apel primul meci de la Campionatul European, 19-27 cu Norvegia. Tricolorele au jucat slab, greșind extrem de mult, fapt ce a dus la un eșec usturător.

România a părut lipsită de idei în meciul de debut de la Euro. Diferența dintre cele două echipe s-a văzut încă din start, nordicele marcând de cinci ori consecutiv și desprinzându-se la 8-2 (minutul 16), iar jocul a curs în continuare într-o singură direcție. Mai mult, până la pauză Norvegia s-a distanțat la nouă goluri și rezolva soarta meciului: 16-7.

Partea a doua n-a adus nimic nou în jocul României. Norvegia a continuat să controleze jocul și Loke stabilea la 13 minute de la reluare cea mai mare diferență a meciului, 23-10. Pe final, Thorir Hergeirsson a rulat întreg lotul, la fel și Gheorghe Tadici, iar tricolorele s-au apropiat și au încheiat meciul la minus opt în urma Norvegiei. Un eșec greu de digerat, dar România trebuie să se regrupeze rapid și să câștige meciul de peste două zile, cu Danemarca.

Norvegia-România 27-19 (16-7)
Norvegia: Grimsbo (12 intervenții), Solberg (5 intervenții) (portari), Oftedal 5 goluri, Kristiansen 4 (2 din 7m), Alstad 4, Loke 4, Riegelhuth-Koren 4, Mork 3 (1 din 7m), Herrem 3, Breivang, Karlsson, Jakobsen, Solberg, Wibe
România: Dedu (2 intervenții), Ungureanu (7 intervenții) (portari), Neagu 7 goluri (1 din 7m), Brădeanu 3 (1 din 7m), Țăcălie 2, Ardean-Elisei 2, Băbeanu 2 (1 din 7m), Pintea 1, Perianu 1 (din 7m), Chiper 1, Bondar, Nechita, Ciuciulete, Zamfir, Hotea, Chintoan
Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 8/4
Eliminări: Wibe, respectiv Bondar, Pintea, Brădeanu, Perianu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Ce sa mai comentam ,, va aducem aminte cat atrageam urmataorele ATENTII,,,, cat de slabe la joc sunt nechita, ungureanu, comportament al intregului RETUR de handbal,, ATENTIE CUM JOACA HERREM LA ACEST CAMPIONAT SI LA BAIA MARE CA OO CIZMA !!!! inca odata aceste mercenare NE FAC FOARTE MULT RAU URMARITI CUM JOACA LA nationalelel lor … DECI basni publici ARUNCATI PE SASAR !!!!!!!!!!!! insa cineva baga BANII GREI LA BUZUNAR ACEI BANI NEGRII din cei publici!!!!!!!!!!!!! atenite kake !!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1