Handbal: Erik Pop si Ovidiu Ardelean cu lotul national de cadeti in Suedia

PNL

Nationala de cadeti a Romaniei a terminat pe locul 3 grupa preliminara B din cadrul Openului European U17, care se desfasoara in Suedia. Miercuri, in ultimele doua partide din grupa, tinerii handbalisti romani au invins Austria si au terminat la egalitate cu Muntenegru. Acestia vor evolua mai departe in turneul pentru locurile 9-16. Primele doua pozitii din grupa Romaniei au fost ocupate de Islanda si Italia.

Din lotul deplasat in Suedia fac parte si doi sportivi din Baia Mare, Erik Pop si Ovidiu Ardelean. Erik (nascut in 2002) joaca pe postul de conducator de joc si publicul baimarean il cunoaste deja, deoarece a debutat si la echipa de seniori a CS Minaur (la doar 16 ani). In meciurile din grupe, a fost principalul marcator al echipei noastre nationale. Erik are dubla legitimare, CS Minaur si Academia de Handbal Minaur. De la Academie vine si Ovidiu Ardelean, jucator nascut in 2003, care joaca pe postul de inter stanga.

Rezultatele obtinute de echipa noastra in grupe: 26-25 (15-9) cu Austria; 20-20 (9-11) cu Muntenegru; 20-19 (9-11) cu Islanda; 15-25 (8-13) cu Italia si 20-15 (9-4) cu Olanda.

Romania in meciurile din grupa: Gabriel Preda, Alexandru Pasca – Erik Pop (15), Rares Costea (7), Catalin Ghivil (14), Tamas Katona (8), Raul Bote (12), Robert Cojocaru (6), Andrei Bruj (14), Robert Citu (7), Vlad Chira (7), Ionut Stanescu (7), Andrei Samfirescu, Calin Dedu, Marco Kramer, Ovidiu Ardelean (4). Antrenori: Narcis Citu, Razvan Bernicu, Daniel Apostu.

Informatii: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2