Handbal feminin: Buceschi ramane alaturi de fetele de la Minaur. Echipa va reveni la vechea denumire, respectiv HCM Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cadrul unei conferinte de presa organizata in cursul saptamanii curente, primarul Catalin Chereches a declarat faptul ca incepand cu sezonul 2019/2020, echipa feminina a CS Minaur va reveni la vechea denumire, respectiv HCM Baia Mare.

Catalin Chereches, primarul orasului Baia Mare: “Din sezonul viitor nu se va mai numi CS Minaur, ci HCM. Echipa de handbal fete se va reaseza intr-o logica normala, iubita de catre spectatori, de catre baimareni, de catre romani si se va numi, asa cum este normal, HCM Baia Mare.”

De asemenea, tot in cadrul conferintei de presa a fost reconfirmata pentru sezonul 2019/2020 conducerea tehnica a echipei feminine, respectiv: Daniel Kotecz (Team Manager), Costica Buceschi (Antrenor principal), Magdalena Kovacs (Antrenor secund) si Claudia Cetateanu (Antrenor portari).

Buceschi ramane alaturi de fetele de la „HCM Baia Mare”.

Costica Buceschi, antrenor principal:Sunt bucuros in primul rand ca raman la echipa si avem continuitate, deoarece tot timpul am fost adeptul proiectelor pe termen lung, pentru ca performanta nu poate sa apara peste noapte. Speram din tot sufletul sa recladim si sa facem o echipa care sa reuseasca aceleasi performante pe care le-a facut HCM-ul.”

Antrenorul secund a precizat ca isi doreste ca performanta care a avut-o ca jucatoarea sa o aiba si ca antrenoare.

Magdalena Kovacs, antrenor secund: “Performanta pe care am facut-o ca jucatoare, am facut-o doar in acest oras – Baia Mare – si la fel vreau sa o fac ca si antrenoare. Am avut-o cu HCM-ul in perioada 2011-2014 si sper sa fie si de acum inainte. Multumim tuturor celor care au avut si inca au incredere in noi si ne-au adus din nou la carma acestei echipe.”

Cetateanu spera ca echipa sa exceleze asa cum a fost candva.

Claudia Cetateanu, antrenor portari: “Multumesc conducerii administrative, colegilor ca au avut incredere in mine, eu fiind la inceput de drum. Sper sa am aceleasi performante ca si antrenor cum au fost cele din cariera de jucatoare si impreuna sa formam acelasi grup care a fost candva in Baia Mare.”

Pentru sezonul viitor conducerea tehnica are in vedere consolidarea echipei existente si completarea acesteia cu cativa piloni importanti pe posturile deficitare, a caror experienta sa contribuie la indeplinirea obiectivelor pe termen mediu si lung ale clubului.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole