Handbal feminin: Coco Mihaila, antrenorul echipei Gloria Buzau ne vede intre primele trei echipe ale campionatului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata seara, fetele de la CS Minaur au pierdut cu 29-23 in deplasarea de la SCM Gloria Buzau. Declaratiile facute dupa acest meci, de antrenori si spportive, sunt mai mult de complezenta deoarece meciul s-a desfasurat in forta, cu nu mai putin de 34 de minute de eliminare dictate.

Ovidiu Mihaila, antrenor Buzau: “M-am asteptat la un meci extraordinar de greu. Am vizionat ultimele 3-4 jocuri pe care le-a avut Baia Mare. Au o echipa solida, puternica, cu o linie de 9m extraordinara. Dar Petra Blazek a aparat foarte bine, apararea a completat-o in momentele dificile, iar in atac am valorificat tot ceea ce ni s-a oferit. Repet insa, vreau sa felicit echipa din Baia Mare, o echipa frumoasa, care isi va pune amprenta in zona asta de clasament. Eu le vad in primele trei echipe ale campionatului.”

Carmen Stoleru, jucatoare Buzau: “Stiam ca ne asteapta un meci foarte dificil. O echipa care era pe val, care au avut meciuri foarte bune si au castigat, la fel ca si noi. Ne-am dorit mai mult victoria, am jucat cu determinare si sacrificiu, am fost unite si ne-am ajutat una pe cealalta.”

Costica Buceschi, antrenor Minaur: “Pe faza de atac am avut foarte multe momente in care am ratat din situatie unu la unu cu portarul. In momentul in care n-am pus mingea in poarta, cele de la Buzau au pus o diferenta de 2-3 goluri si eu am incercat sa schimb. O parte dintre jucatoarele care au evoluat mai putin au aratat ca sunt solutii viabile pentru meciurile care urmeaza. A fost doar un meci de campionat si felicit echipa din Buzau pentru victorie. Acum ne gandim la meciul nostru care urmeaza, cel cu Corona Brasov de pe teren propriu.”

Yaroslava Burlachenko, jucatoare Minaur: “Eu cred ca mai multe n-am putut reusi acum, dar ne vom revansa la meciul din retur. Am stiut unde venim, am stiut ce sa jucam, am stiut cum joaca adversarul. Ceea ce nu am reusit astazi este deja istorie. Avem un meci foarte greu acasa, cu Brasov, si vom juca din primul pana in ultimul minut. Mai sunt etape de jucat. Deocamdata totul este in regula”.

Informatii si foto: minaur.ro
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2